Advies

Onze aanpak

Wij houden van simpel en duidelijk. Dit is onze dienstverlening ook. Informatie en voorlichting is noodzakelijk om te komen tot een goede keuze, strategie of aanpak. Wij zijn transparant over jouw mogelijkheden en kansen. Wij verkopen geen “gebakken lucht” en “maken het niet mooier” dan het is. De realiteit biedt meer perspectief en mogelijkheden dan een fictie.

advies

Arbeidsrecht

 

Juridisch advies

Heeft u als werknemer behoefte aan ondersteuning en advies over uw rechten en plichten of over de rechten en plichten van uw werkgever? Wij behartigen uw belangen en zorgen dat u beschikt over de juiste informatie in uw situatie. Wij ondersteunen u om dit strategisch bespreekbaar te maken bij uw werkgever . Indien noodzakelijk kunnen wij, namens u, met uw werkgever in overleg treden.

Wij hebben tot doel om voor u en met u het best mogelijke resultaat te behalen.

In een arbeidsrelatie kunnen vele onderwerpen opspelen. Denk hierbij aan ziekte, re-integratie, reorganisatie, arbeidsconflicten, (vermeend) disfunctioneren en ontslag maar ook op persoonlijk gebied. Preventie van conflicten is van groot belang. Laat u daarom door ons tijdig informeren en adviseren. In enkele situaties is een conflict onvermijdelijk moeten uw belangen juridisch worden behartigd. Neem dan direct contact op met ons zodat wij per direct kunnen handeling in uw belang.

HRM Advies

Het werkgebied HRM is breed. Arbeidsvoorwaarden (cao), arbeidsomstandigheden, arbeidstijden en verzuim zijn slechts enkele werkgebieden. Voor een afdeling HRM is het van groot belang om beleid en regelingen “up-to-date” te hebben en vergt specialistische kennis van jurisprudentie, wet- en regelgeving. Het is voor een organisatie moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van wijzigingen en toekomstige wijzigingen en het inschatten van de impact hiervan op de eigen interne organisatie.

Wij kunnen u hierbij ondersteunen op structurele en adhoc basis. Heeft u al onderzocht wat de recente uitspraak van de Hoge Raad inzake ZZP-constructies voor gevolgen heeft voor uw personeelsbeleid en werving en selectie proces? Wij hebben dit wel en kunnen u hierbij ondersteunen omdat de gevolgen van deze uitspraak grote gevolgen kan hebben voor uw personeelskosten.

Loopbaan advies

Ons loopbaanadvies loopt meestal naadloos over in coaching. Zo doen we mee met trajecten als NLLeert en STAP-Budget waarbij zowel advisering als coaching komt kijken. Zie ook onze coaching pagina voor meer informatie.

ontwikkeladvies

Wat zeggen anderen

{Marlies is een fijne, vakkundige en doortastende dame. Ze is nuchter, makkelijk benaderbaar en recht door zee. Geen vraag is te gek voor haar. Zij laat zich niet afleiden van haar opdracht. Ze is doel en resultaatgericht en is niet gevoelig voor intimidatie. Bij vragen of onzekerheden kon ik haar altijd benaderen. Zij had veelal een antwoord op al mijn vragen, zo niet dan kwam zij er op kort termijn op terug. Ik voelde mij erg gesteund tijdens een situatie met mijn werkgever. Ik raad haar zeker aan! Marlies haar rust, nuchterheid is een verademing in een periode die voor jouw zelf veel chaos oplevert. Zij neemt de zorgen vakkundig uit handen.
Annoniem
{Ik werk als extern adviseur regelmatig met Marlies samen op projecten en personele vraagstukken bij Pameijer. Het is fijn werken met Marlies: heldere communicatie, zeer deskundig, doortastende no nonsens aanpak, constructief, benaderbaar, komt haar afspraken na. Mooie combinatie van een brede oriëntatie op HR-gebied en een stevige inhoudelijke expertise in arbeidsjuridische zaken. Prettig in de omgang, krachtige sparringpartner.
Bram de Gier
FWG Advies
{Marlies is een authentieke, professionele, hard werkende juriste. Afspraak is afspraak, laagdrempelig en zij spreekt ieders taal. Een unieke vrouw!
Hans van der Kooij
Rijksoverheid
{Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met Marlies. Deze samenwerking was er vooral rondom SROI waar Marlies veel kennis van heeft. Marlies is iemand die kansen ziet en mensen hier toe weet te inspireren. Verder bezit Marlies een schat aan ervaring rondom wet en regelgeving bij SROI en arbeidsrecht.
Paul van Rijswijk
Pameijer
{De afgelopen jaren heb ik Marlies leren kennen als een doortastende professional. Ze kan ingewikkelde zaken praktisch benaderen en tot behapbare proporties terugbrengen. Ze is in staat om helder, begrijpelijk en met humor te communiceren waardoor ook partijen die in principe tegenover elkaar staan, allebei aangehaakt blijven.
Wilma Roskam
Power4People
{Marlies was vanaf 2000 lange tijd succesvol gedetacheerd via Profession bij Nationale Nederlanden als onderdeel van de ING Group. Daar heeft ze zowel het HR-team bij de Haagse Poort ondersteund en bij NN in Rotterdam. Marlies heb ik leren kennen als zeer gedreven, betrokken en met heel heldere communicerende professional. Zij denkt goed na en is in staat om snel tot de kern te komen. Ze ziet de lijnen goed. Durft ook lastige zaken aan te kaarten als die voortgang in de weg staan. Ik heb haar ervaren als een professional die je op een boodschap kan sturen én absoluut veel toevoegt.
Jaap Parqui
{
Het meedenken en zorgvuldige geformuleerde advies is fantastisch.
No-nonsense. Iemand die je echt vertegenwoordigd.
Katja Neijzen
{Recht voor zijn raap Rotterdams advies. Je wordt getriggerd zelf na te denken over je eigen handelen. Had heel veel huiswerk mee dus. 😅
Karin den Hoedt
{
Transparant, open, doelgericht. Heldere adviezen, meedenkend en meevoelend. Een sparringspartner.
Helder taalgebruik.
Carols aan de Koolhaven
Carols aan de Koolhaven
{Waardevol arbeids juridisch advies ontvangen van Marlies. Wat mij voornamelijk beviel was dat zij complexe zaken vertaalt in duidelijke “normale mensen” taal.
Manuela

14 + 15 =

Contact

Stel uw vraag over onze advies diensten.

 

×

Hallo!

Klik op de foto om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@act4all.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?