Advies

Onze aanpak

Wij houden van simpel en duidelijk. Dit is onze dienstverlening ook. Informatie en voorlichting is noodzakelijk om te komen tot een goede keuze, strategie of aanpak. Wij zijn transparant over jouw mogelijkheden en kansen. Wij verkopen geen “gebakken lucht” en “maken het niet mooier” dan het is. De realiteit biedt meer perspectief en mogelijkheden dan een fictie.

advies

Arbeidsrecht

 

Juridisch advies

Heeft u als werknemer behoefte aan ondersteuning en advies over uw rechten en plichten of over de rechten en plichten van uw werkgever? Wij behartigen uw belangen en zorgen dat u beschikt over de juiste informatie in uw situatie. Wij ondersteunen u om dit strategisch bespreekbaar te maken bij uw werkgever . Indien noodzakelijk kunnen wij, namens u, met uw werkgever in overleg treden.

Wij hebben tot doel om voor u en met u het best mogelijke resultaat te behalen.

In een arbeidsrelatie kunnen vele onderwerpen opspelen. Denk hierbij aan ziekte, re-integratie, reorganisatie, arbeidsconflicten, (vermeend) disfunctioneren en ontslag maar ook op persoonlijk gebied. Preventie van conflicten is van groot belang. Laat u daarom door ons tijdig informeren en adviseren. In enkele situaties is een conflict onvermijdelijk moeten uw belangen juridisch worden behartigd. Neem dan direct contact op met ons zodat wij per direct kunnen handeling in uw belang.

HRM Advies

Het werkgebied HRM is breed. Arbeidsvoorwaarden (cao), arbeidsomstandigheden, arbeidstijden en verzuim zijn slechts enkele werkgebieden. Voor een afdeling HRM is het van groot belang om beleid en regelingen “up-to-date” te hebben en vergt specialistische kennis van jurisprudentie, wet- en regelgeving. Het is voor een organisatie moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van wijzigingen en toekomstige wijzigingen en het inschatten van de impact hiervan op de eigen interne organisatie.

Wij kunnen u hierbij ondersteunen op structurele en adhoc basis. Heeft u al onderzocht wat de recente uitspraak van de Hoge Raad inzake ZZP-constructies voor gevolgen heeft voor uw personeelsbeleid en werving en selectie proces? Wij hebben dit wel en kunnen u hierbij ondersteunen omdat de gevolgen van deze uitspraak grote gevolgen kan hebben voor uw personeelskosten.

Loopbaan advies

Ons loopbaanadvies loopt meestal naadloos over in coaching. Zo doen we mee met trajecten als NLLeert en STAP-Budget waarbij zowel advisering als coaching komt kijken. Zie ook onze coaching pagina voor meer informatie.

ontwikkeladvies

5 + 14 =

Contact

Stel uw vraag over onze advies diensten.

 

×

Hallo!

Klik op de foto om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@act4all.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?