Of je nu werkgever bent, in loondienst werkt of ZZP-er bent wij ondersteunen jou bij de obstakels die je ervaart of bij vragen die je hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en juridische bijstand

Ons verhaal

ACT4all is opgericht in 2005 door Fahtiga Haddad en Marlies Goudriaan. Wij hebben beide gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en de opleiding Personeel & Arbeid voltooid in 1999. Marlies is als jurist uiteindelijk gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Fahtiga is diverse uitdagingen aangegaan waarbij groei en ontwikkeling een rode draad vormde.

Marlies is specialist op het gebied van arbeidsrecht en HRM. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van(dreigend) ontslag, (dis)functioneren, ziekte en re-integratie. Haar dienstverlening kan zowel betrekking hebben op individuele aangelegenheden als collectieve belangenbehartiging. Vanwege haar jarenlange ervaring op diverse HRM-afdelingen is zij in staat om wettelijke kaders te vertalen in concreet beleid en de doorvertaling in de (HRM)werkprocessen.

Fahtiga is specialist op het gebied persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als ervaren coach, trainer en docent weet zij de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Haar brede achtergrond stelt haar in staat om op diverse fronten goed te kunnen handelen en indien nodig snel oplossingen te bedenken en te implementeren.

Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in zowel de profit, non-profit en (semi) overheid kwamen wij tot de conclusie dat onze specialisaties in veel gevallen apart worden gezien, benaderd en ingezet terwijl er juist meer overeenkomsten dan verschillen zijn. Het startpunt van onze individuele dienstverlening is enkel anders. Fahtiga start haar coaching vanuit het ontwikkel- en loopbaanperspectief (vrijwillig).  Marlies start haar individuele dienstverlening vaak vanuit een minder vrijwillig perspectief, er is sprake van een (dreigend) conflict of gesteld ultimatum. Wij zijn beide op zoek naar de meest passende en effectieve resultaten voor onze klant enkel vanuit een ander perspectief. Persoonlijke vraagstukken kennen vaak een (sterke) relatie met het werk of werkgever. Vraagstukken blijken soms conflicten te zijn binnen de werkrelatie.

Onze bedrijfsnaam ACT4all staat voor Advies, Coaching en Training voor iedereen. Of je nu werkgever bent, in loondienst werkt of ZZP-er bent wij ondersteunen jou bij de obstakels die je ervaart of bij vragen die je hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en juridische bijstand.

Fahtiga

Over Fahtiga

Trainer, Coach, Consulant

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voor mij centraal. Iedere persoon heeft verschillende behoeftes om zich te (kunnen) ontwikkelen. Ik ga met jou op zoek naar deze behoeftes en samen zal worden bepaald welke methoden, technieken en tools ingezet kunnen worden om jouw doel te behalen. Daarnaast zal aandacht zijn voor jouw energiepatronen. Waar krijg jij energie van? hoe ga je om met jouw energie en hoe verdeel je dat zodat je in belans komt, bent en blijft. We gaan op zoek naar belemmeringen en obstakels die jou weerhouden de beste versie te zijn van jezelf en zorgen dat je hier mee aan de slag gaat. 

Ik handel concreet en direct. Een sessie zal altijd concrete handvatten voor je opleveren, net als dat je “huiswerk” meekrijgt zodat je ook tussen de sessies door zelf actief en concreet vorm geeft aan jouw ontwikkeling. 

Kwalificaties

Opleiding

Green belt Lean Six Sigma
Human resource management / Personnel administration
Essentials in organizational change
Sociale en Culturele antropologie
Personeel en arbeid

Ervaring

Trainer / coach / adviseur
Projectleider doorstroomprogramma
Executive coach
Interim reorganisatie adviseur / Loopbancoach
Consultant
Customer Relations Manager
Project manager
Strategic consultant
Docent / Mentor

Overig

Teamlid Regionaal mobiliteitsteam Kickstart Drechtsteden
Loopbaancoach bij

Over Marlies

Jurist arbeidsrecht

Dynamische, analytische, creatieve en doortastende jurist met veel expertise in verschillende rechtsgebieden . In het bezit van unieke verbindende kwaliteiten waardoor de juridische realiteit en praktijk samen komen. Vol passie werk ik mee aan activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van mens en samenleving waarbij ik resultaatgerichtheid en effectiviteit niet uit het oog verlies. Beperkingen en obstakels motiveren mij sterk omdat ik geloof in mogelijkheden en kansen. Ik ben een verbaal sterk persoon die met charme snel schakelt tussen verschillende behoeften en niveaus. Kwaliteit van dienstverlening zit in relaties en verbindingen.

Marlies

Kwalificaties

Opleiding

Grotius Arbeidsrecht, Bestuursrecht & Ondernemingsrecht
Master Arbeidsrecht
Rechten
Personeel & Arbeid

Ervaring

Jurist Arbeidsrecht
Adviseur Rechtspositie & Arbeidsvoorwaarden
Jurist Arbeidsrecht & HR Business Partner
Lid Klachtencommissie
Secretaris beroep/bezwaar Klachtencommissie

Overig

Sociaal Plan & reorganisatie
Ondernemingsraad
Ziekte & Reintegratie
Ontslag en functioneren
waar staan we voor

Waarom doen we wat we doen?

Wij worden dagelijks geconfronteerd met verhalen van onze klanten waarvan wij denken “dit klopt niet” en “zo hoort dit niet”. Wij vinden het erg belangrijk dat zaken “eerlijk” verlopen. Het recht is niet altijd rechtvaardig en niet iedereen krijgt wat hij of zij verdient. Maar daar zetten wij ons wel voor in.

Respect en fair play zijn onze drijfveren en zetten onze kennis en kunde in om dit te bereiken. Voor ieder probleem is een (nette) oplossing.

×

Hallo!

Klik op de foto om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@act4all.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?