Coaching

Onze aanpak

Wij houden van simpel en duidelijk. Dit is onze dienstverlening ook. Informatie en voorlichting is noodzakelijk om te komen tot een goede keuze, strategie of aanpak. Wij zijn transparant over jouw mogelijkheden en kansen. Wij verkopen geen “gebakken lucht” en “maken het niet mooier” dan het is. De realiteit biedt meer perspectief en mogelijkheden dan een fictie.

Onze methoden en technieken

In onze coaschingsaanpak gebruiken wij de volgende methoden en technieken:

  • MBTI
  • Voice Dialogue
  • Organisatie en familie opstellingen (systemisch werken)
  • Ademtechniek
  • Qigong
  • NLP
coaching

Persoonlijke coaching

Elk 1 op 1 persoonlijk coaching traject is maatwerk, onder andere gebaseerd op het vraagstuk waarmee de coachee ons benaderd.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat een dergelijk traject voor u kan betekenen.

Coaching on the job

Onze coaching on the job trajecten zijn altijd maatwerk voor de desbetreffende organisatie, medewerker en/of team.

Wilt u weten wat ACT4ALL uw organisatie op dit gebied te bieden heeft, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

 

coaching
coaching

Loopbaan coaching

Fahtiga is onze NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. Wij doen geregeld mee met trajecten als NL Leert of opleidingssubsidie trajecten. In maart 2022 is er weer zo’n traject waarbij bij het UWV subsidie kan worden aangevraagd. Wij houden je daarvan op de hoogte. Daarnaast is Fahtiga lid van het Regionaal mobiliteits team: Kickstart Drechtsteden.

Tevens is zij coach bij Alles uit jezelf.nl van het A&O fonds. En bij STAP-Budget waar je ook onder bepaalde voorwaarden een gratis ontwikkeladvies kunt aanvragen.

Methoden en technieken

Qigong

Qigong draagt bij om meer in de eigen kracht te komen en bewust energie te kunnen opbouwen en hiermee bewust(er) om te kunnen gaan. Met deze techniek wordt een tool verkregen die in andere situaties kan worden toegepast. Door anders om te leren gaan met energie en zich bewust te worden van potentieel ontstaat inzicht in emoties en patronen zodat deze kunnen veranderen. Dit kan in werksituaties tot nieuwe inzichten leiden en tot nieuw (effectiever) gedrag.

MBTI

De MBTI geeft inzicht in natuurlijke gedragsvoorkeuren: Hoe laad je op? Hoe neem je waar? Hoe neem je beslissingen? Wat is jouw algehele levenshouding en de invloed daarvan op samenwerking met collega’s/relaties?

Voice Dialogue (VD)

VD is een methode/techniek om jezelf te ontplooien en om de essentie uit het leven te halen. Deze methode is geschikt voor het ervaren en loslaten van diepgewortelde angsten en steeds terugkerende negatieve gedachtes. VD gaat uit van het idee dat je als mens uit verschillende sub-personen en delen bestaat. Het leven wordt geleid door jouw primaire sub-personen. Wij gebruiken VD omdat het zowel de fysieke, emotionele en mentale energieën kan transformeren.

Organisatie en familie opstellingen (Systemisch werken)

Met deze methodiek wordt in kaart gebracht welke mogelijke patronen in systemen belastend zijn waar hij onderdeel van uit maakt. Opstellingen kunnen worden toegepast op zowel werk als privé situaties. Organisatieopstellingen pasen we toe bij loopbaan- en organisatievraagstukken. Het is van belang om deze relaties en verbanden in kaart te brengen en dit te koppelen aan eigen belemmeringen en/of loopbaanvraagstukken.

Ademtechniek

De ademtechniek is techniek waarmee toegang wordt verkregen tot het lichaam en lichamelijke blokkades. Dit heeft tot doel dat emoties beter herkent worden, geaccepteerd en kunnen loslaten. Door inzicht, het (opnieuw) ervaren van deze emoties kunnen obstakels (deel) worden weggenomen. Lichamelijke blokkades kunnen zeer relevant zijn in loopbaantrajecten omdat deze blokkades beperkend kunnen zijn in het maken van stappen/loopbaanontwikkelingen.

NLP

NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en  geeft inzicht in de drijfveren en motivaties van handelen.

qigong

5 + 5 =

Contact

Stel uw vraag over coaching.

 

×

Hallo!

Klik op de foto om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@act4all.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?