Coaching en STAP-ontwikkeladvies

feb 2, 2022 | Ontwikkeladvies, Subsidie

We berichtten al eerder over de STAP opleidingssubsidie t.w.v. 1000 Euro die per 1 maart ingaat. Via STAP-Budget kun je ook vanaf half februari GRATIS Ontwikkeladvies aanvragen. Fahtiga Haddad van ACT4ALL is hiervoor in te schakelen. Zij is NOLOC erkend Loopbaan professional.

STAP-Budget

Beperkte beschikbaarheid

Let op: Voor het STAP Ontwikkeladvies geldt vol=vol! Naar verwachting zal er ruimte zijn voor 15000 gratis ontwikkeladviezen. Dus wees er snel bij.

Kom jij in aanmerking?

Heb jij een opleidingsniveau tot en met MBO2? Alleen dan kom je in aanmerking! Dat betekend dat je

  • geen opleiding hebt genoten; of
  • alleen basis onderwijs hebt gevolgd; of
  • VMBO, MBO 1 / MBO entree of MBO 2 hebt afgerond.

Wat moet je doen voor een gratis STAP Ontwikkeladvies?

Allereerst natuurlijk kies je je coach uit via deze link. En we zouden het natuurlijk heel leuk vinden als je kiest voor ons (Fahtiga Haddad).

Je dient dan naast het formulier ‘Toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens deelnemer’ ook het formulier ‘Eigen verklaring deelnemer ontwikkeladvies STAP’ te ondertekenen zodat wij jouw scholingsniveau kunnen verifiëren. (Beide formulieren krijg je via ons toegestuurd.)

Waarom kiezen voor het gratis STAP Ontwikkeladvies?

Het Ontwikkeladvies is gericht op het stimuleren van het bewustzijn over de noodzaak van reflectie op de loopbaan. En om (met behulp van een verplichte arbeidsmarkt- of ondernemersscan) voor een deelnemer een reëel beeld te schetsen van het toekomstperspectief op de arbeidsmarkt of in het huidige werk. De loopbaanadviseur voert gesprekken met de deelnemer met een tijdsbeslag van minimaal vier uur. Het Ontwikkeladvies resulteert in een gespreksverslag en een ontwikkelplan waarbij in deze regeling nadrukkelijk ook aandacht is voor bijpassende om- en bijscholingsmogelijkheden. Het ontwikkeladviestraject wordt afgesloten met een prestatieverklaring.

Vergelijkbare berichten

×

Hallo!

Klik op de foto om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@act4all.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?